Olympus Squash Arnhem is onderdeel van Olympus Sport Arnhem
Kinderfeest Indoor Ski
Baan
reserveren of annuleren

Kinderfeest Indoor Ski

Onder begeleiding van een gediplomeerde skileraar maken de kinderen spelenderwijs kennis met skiën. Dit is voor de kinderen niet alleen leuk en uitdagende, maar ook nog eens erg goed voor hun motoriek. Voor de kinderen staat een feestje op de rolbaan garant voor momenten van lachen, gieren en brullen. Het lopen op skischoenen is voor de meeste al een hele belevenis. Laat staan het bewegen met ski’s op een rollende band.

De kinderen werken een divers programma af, waarbij plezier voorop staat. Natuurlijk is de skibaan feestelijk aangekleed met ballonnen en slingers.

Het basistarief voor een kinderfeestje is € 99,00 voor minimaal 6 kinderen. De groep kan, per baan, worden uitgebreid tot 9 kinderen. De meerprijs per kind extra is dan € 9,-. Voor deze prijs krijg je de beschikking over één van onze banen inclusief skileraar.

Natuurlijk ben je ruim voor het feestje al aanwezig om de skischoenen en ski’s uit te zoeken.

Om het feestje helemaal compleet te maken, kun je met bijbetaling van € 7,50 een heerlijk verjaardagsmenu bestellen. Het menu bestaat uit onbeperkt friet met een snack en ranja. Het gebruik van skimaterialen is bij de prijs inbegrepen.

Reservering in overleg.

TIP

Vergeet vooral je camera niet!! Ouders/verzorgers kunnen ontspannen genieten van het spektakel. Er zijn namelijk gezellige zitjes direct aan de skibaan.

In samenwerking met

logo sportbedrijf arnhem

Olympus Sport Arnhem

Kom gerust eens langs op één van onze andere locaties.

Contact

logo Olympus Squash Arnhem
De Grote Koppel, Olympus 29, Arnhem
0316–846608
info@olympus-squasharnhem.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07:00 - 23:00 uur
Zaterdag en zondag 09:00 - 17:00 uur

Volg ons op social media ;-)

Contactformulier

© 2024 Olympus Squash Arnhem / All rights reserved.